Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše  chovatelská   stanice  

Star Marky  

 byla založena v roce  2004.

         

Obrazek

 

                     

 

Její název v sobě  " skrývá " zkratky  jména mých dětí ( Markéta + Marek) 

 a také jméno mého prvního milovaného psa  - novofundlanďana Markýze.  

         

Obrazek

Obrazek

 

 

Přesto, že psi  byli a  jsou mou láskou odmalička, až teprve dnes - po dlouhých letech - si mohu plnit svůj sen a žít obklopena psy. Mám konečně vytvořené  vhodné  podmínky : odstěhovali jsme se z centra Prahy do rodinného domku , potkala jsem správné lidi, kteří mě "nastartovali" a především díky velké toleranci a podpoře od mého manžela se mohu psům plně věnovat.

Obrazek

 

Psi jsou pro nás více než domácí mazlíčci,  jsou to členové naší rodiny, kamarádi, hlídači, parťáci na dovolené, společníci při sportu a na procházkách. ObrazekOvlivňují i výchovu  našich dětí, učí je  zodpovědnosti a porozumění pro  němou tvář.

ObrazekVěříme, že dítě,  které vyrůstá vedle psa není nikdy  lakomé, bývá pak  dobrým kamarádem a umí  mít opravdu rádo . 

 

 

 

Psi mě naučili trpělivosti a zodpovědnosti, naučili mě radovat se z každodenních maličkostí, dali mi určitý nadhled nad Obrazekhloupostmi, díky psům nežijeme ve sterilní domácnosti, kde je naklizeno, neútulno  a  studeno jako v laboratoři ....

  

Obrazek

Psi jsou bytosti,  se kterými se nikdy nenudíme,  stále nás dokážou něčím překvapit, pobavit, rozveselit, i díky nim jsme poznali spoustu bezva  přátel . Soužití se psy činí náš  -  už tak dost pestrý život  - prostě ještě pestřejším ...  :o)

 

 zpět